Etiketter

, , ,

Om tävlingen

Nu är det dags för omröstning i vår Gianmarco Lorenzi-tävling som vi arrangerar tillsammans med www.dondoca.com!

Omröstningen pågår i en vecka med avslut den 12/1.

Priset som står på spel är ett par exklusiva leopardsandaler från
Gianmarco Lorenzi, värde 4.690 kronor:

.

Tävlingsbidrag och motiveringar

Tävlingsbidrag 1

”Ända sedan jag såg Gianmarco Lorenzis skor i Beyoncés musikvideo ”why dont you love me” för första gången, har jag dyrkat allt han skapat.
Ända sen jag var liten har jag varit besatt av leopard.
Ända sedan jag första gången såg de fantastiska skorna på Carola i ”Moraeus med mera” har de stått högst upp på min önskelista.
Ända sen jag började studera i höst så jag har inte riktigt haft ekonomin till att unna mig ett par.
Ända tills den här tävlingen är över kommer jag inte sluta hoppas.”

Tävlingsbidrag 2

”Jag kommer ihåg när Dondoca öppnades i Malmö,
jag älskade butiken med detsamma!
Har alltid önskat mig ett par skor där i från,
och detta paret var riktigt fina 🙂
Såna skor vaktar och sköter man med sitt liv.”

Tävlingsbidrag 3

”Varför jag anmälde mig till den här tävlingen är helt enkelt att jag älskar dessa skor som Gianmarco Lorenzi skapar men har tyvärr inte råd att köpa skor från honom och jag har alltid gillat högklackat och började springa med det när jag var 14 år sedan har det bara fortsatt…*L* så 90% av mina skor har en klack höjd på minst 10 cm… Så jag tänkte göra ett försök iallafall med denna tävling!”

Tävlingsbidrag 4

”Jag älskar skor och skulle bära klackarna från Dondoca med passion
och klass och när dom inte sitter på fötterna skulle dom få vila
på en speciell plats i skohyllan. Dom är perfekta för en utekväll,
på en av mina plåtningar eller bara som ett vackert ting att titta på!”

Tävlingsbidrag 5

”För 2 veckor sedan så skulle jag tillsammans med en vän gå ut på en nattklubb och dansa. Precis när jag skulle in mot dansgolvet blev jag av en olycka ”knuffad” så ramlade och bröt ledbenet. Så nu sitter jag här med gips och kryckor och längtar tills dessa 6 veckor med gips är förbi och jag kan gå ut och dansa igen (fira) med mina vänner i ett par riktigt snygga skor.

Tävlingsbidrag 6

”Jag skulle verkligen vilja äga ett par av dessa snygga Gianmarco Lorenzi sandaler och kunna gå ut i ett par high heels som inte är i lack, de skulle passa så bra tillsammans med en snygg vardagsklänning!

Tävlingsbidrag 7

”Jag skulle kunna döda för dessa. Det vill ni väl inte? ;)”

Tävlingsbidrag 8

”Jag är en tjej som börjat återta kontrollen över mitt liv efter många år med dåliga erfarenheter, där självkänsla o självförtroende tagit mycket stryk. Det vore en otrolig upplevelse att få bära dessa underbart vackra skor, på vägen mot mitt nya o positiva liv med massor av genuin kärlek o glädje!!! Now I know I’m worth it!<3”

Tävlingsbidrag 9

”Jag ÄLSKAR att väcka uppmärksamhet och med ett par skor från dondoca kommer jag verkligen att göra det samt att de matchar min övriga gardrobe väldigt bra ;)”

Tävlingsbidrag 10

”Klockan är lite mitt i natten å jag har kanske fått lite i hatten.
Men så kom jag på¨att jag missat tävlingen med den grymmaste skodesignern i alla tider…
Skorna å strumporna jag bär, är faktiskt lite lyx å flärd.
Det va väl ingen som ville fota så jag fick fixa själv å dona.. 🙂
Men om jag dessa skor vinna, dom ska få sova brevid mig i sängen å inte drängen..!

Tävlingsbidrag 11

”Jag är tvåbarnsmor som drivs av poesi och glamour! De där klackarna vill jag sätta i sandlådekanten.;) Älskar leopardmönster och förkastar klackar under tolv centimeter. Min och er vardag blir mycket roligare om jag får chans att upprätthålla min dress-code med dessa underbara sandaletter! Klackar är för alla tillfällen man känner för det, inte bara till fest! Vinner jag de här så ska jag ha dem på min nästa poesiuppläsning!:) Då kommer ljudet av orden att ljuda skönare när dessa klackar för mig fram till mikrofonen!

Tävlingsbidrag 12

”Jag skulle väldigt gärna vilja vinna dessa fina Gianmarco Lorenzi-sandalerna. Som ni kan se så behöver jag högklackat i ny design och dessa är ju underbara.

Tävlingsbidrag 13

”Det förgångna året har för min del varit olycksdrabbat. Råkat ut för kryckor 2 gånger, krossat hjärta och begravningar. Det hade varit en ära att få bära på dessa klackar på en fotosession och kanske sedan kanske auktionera de till förmån för cancerfonden. Vill ge mitt bidrag till samhället på många sätt och förhoppningsvis blir det färre begravningar pga den hemska sjukdomen…”

Tävlingsbidrag 14

”Först och främst, varför skulle man motivera att man vill ha ett par klackskor? Det är väl en kvinnlig rättighet?
Hursomhelst så ser ni ju själva hur min skohylla ser ut. Gianmarco Lorenzis leopardsandaletter lyser ju med sin frånvaro!”

Tävlingsbidrag 15

”Oavsett om de används för en utekväll där man skakar rumpa natten lång, har den finaste platsen i mitt hem eller hänger med på en plåtning så är de raringarna som ger mig det största leendet. Dessa raringar skulle passa underbart bra i min lilla skofamilj och gör extra gott för själen nu under min sjukskrivning. För så fort jag är frisk så skall de med ut på en helkväll på dansgolvet 😉 Skofetischist – javisst!”

Tävlingsbidrag 16

”Dags att låta en leopard ta plats bland de svarta pumorna i garderoben?
Det tycker i alla fall jag!
Snart är våren här och då släpper jag ut vilddjuret…”

Omröstning

När du röstar, lägg din röst på den bild och motivering du tycker är bäst. Du kan rösta på ett eller flera bidrag.